Partner Programma

Als partner profiteer je van onze inkoopkracht. DWCprintsolutions heeft voor digitaal, offset, grootformaat en rotatiedrukwerk zeer goede prijsafspraken gemaakt. Door het afnamevolume wat wij reeds hebben, kopen wij zeer scherp in. Afhankelijk van het partnerpakket wat jij kiest, ontvang je tot wel 20% extra korting. Korting is niet het enige waar ons Partner Programma om draait. Je kan nog zo’n mooie prijs aanbieden, maar als het plaatje niet compleet is, zie je de opdracht alsnog aan je neus voorbij gaan. Wij bieden je daarom meer, om jou en jouw klant optimaal te kunnen bedienen


Partner Portal

Alle productfoto’s
Werktekeningen en aanleversheets
Productprijslijsten n Excel/CSV
Kortingen & acties
Blogberichten

Promotie

Sampleboeken
Folders & brochures
Whitepapers
Promotiebudget

Diensten

Ontwerp & DTP
Consultancy
Porti en verspreiding
Kortingen van toeleveranciers
Printmanagement

Boost up

Doorverwijzen van onze klanten
Vermelding in de store locator
Gratis en blanco levering
Vaste contactpersoon
100% tevredenheidsgarantie


Partner Portal

Wij kunnen natuurlijk niet van je verwachten dat je alle producten bij ons gaat bestellen om er zelf foto’s van te maken. En dat hoeft ook niet. Je kan al ontzettend veel foto’s vinden op onze website, maar wij hebben er nog meer! Op ons Partner Platform kan je alle productfoto’s terugvinden, werktekeningen en aanleverspecificaties downloaden en zoveel gebruiken als je wilt. Alle materialen die wij aanbieden houden wij altijd neutraal volgens ons “say it in print” concept. Nergens zal je dus de naam of het logo van ons terugvinden! De foto’s mag je gebruiken in alle uitingen welke ten goede komen aan de verkoop van onze producten. Alle foto’s zijn vrijstaand, in hoge resolutie en van alle producten zijn meerdere foto’s beschikbaar. En wij blijven ze aanvullen!


Promotie materiaal

Ter ondersteuning van de verkoop ontvang je gratis een partij sampleboeken van ons. Hiernaast zie je het voorbeeld van de DWCprint samplebox. Jij ontvangt deze natuurlijk in de neutrale “say it in print” stijl. In de samplebox vind je alle papiersoorten en afwerkingen terug. Hiermee kan jij je klant precies laten zien en voelen hoe goed de kwaliteit is van het drukwerk.

Naast de sampleboeken stellen wij jaarlijks een promotie budget ter beschikking aan jou. Hiermee kan je binnen of buiten je winkel je producten en diensten nog meer onder de aandacht brengen van je klanten.

Jouw succes is ons belang!

Wij zijn op zoek naar partners die de meerwaarde van DWCprintsolutions inzien en gebruik willen maken van deze succesformule. Prijs is belangrijk, maar het moet niet de doorslag geven. Wij willen gezamenlijk de beste producten leveren, tegen een eerlijke prijs waar iedereen wat aan kan verdienen, maar waar wij toch concurrerend mee in de markt kunnen staan. Aangevuld met de complete dienstverlening van DWCprint, maken wij samen het succes.


Programma’s en kortingen

Afhankelijk van je (te verwachten) omzet wordt een status aan jou als Partner toegewezen. Brons, Zilver of Goud. Hoe hoger je omzet, hoe hoger je status, hoe meer kortingen je van ons ontvangt. De kortingen berekenen wij direct door op alle bestellingen in onze webshop. Plaats je een bestelling online zal je de korting in de winkelwagen terug zien. Wil je alleen digitaal drukwerk afnemen? Geen probleem, hiervoor hebben wij een speciaal programma met hogere kortingen op digitaal drukwerk. Alle opdrachten die je online plaatst worden dan volledig automatisch verwerkt.

Uiteraard krijgen al onze partners standaard dezelfde service. Zoals een vaste contactpersoon, betalen op rekening, tevredenheidsgarantie en de gratis en blanco levering. Bovenal behoud je gewoon je eigen identiteit. Onze naam komt nergens in terug.

Partner webshop

Als je (ook) online de markt wilt bedienen, of als je meer bestelgemak wilt kunnen bieden aan je klanten, is onze partnerwebshop de oplossing! Deze geheel op jouw behoefte aangepaste webshop, levert je alles wat je nodig hebt om je bedrijf online te zetten. Van klantadministratie tot facturatie en van orderverwerking tot uitgebreide rapportage. De webshop is volledig geautomatiseerd met onze up-to-date prijslijsten en standaard uitgevoerd met alle benodigde calculators. Koppelingen met jouw systemen en je eigen producten is op verschillende manieren mogelijk, waardoor je maximaal wordt ondersteund.

Een goede online omgeving behoeft zorg en aandacht. We willen je het beste van het beste kunnen bieden en zorgen van de gehele huishouding omtrent de partnerwebshop. Hiervoor rekenen we éénmalig opstartkosten en een maandelijkse abonnement voor hosting, onderhoud en support. Wij zullen je blijvend ondersteunen om het maximale uit je online omgeving te halen.

Wij willen je graag leren kennen

Denk jij dat je ook kunt profiteren van onze succesformule? In een vrijblijvend gesprek verkennen we samen de mogelijkheden en maken we een plan voor de komende 12 maanden. Wat je van ons krijgt en wat je van ons kunt verwachten. Daarna kunnen we meteen van start, op weg naar een nog zonniger 2016!

Neem contact op